Elke werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 073 - 20 32 017 [email protected]

We gaan verhuizen!

In verband met uitbreiding van ons team hebben we de besloten om te gaan verhuizen. Per 1 september as. vestigen we ons in het mooie en kleine Berlicum aan de Hoogstraat 45-A. Ook wel ‘Balkum’ genoemd voor de Brabanders onder ons. Onze nieuwe locatie biedt ons meer ruimte om onze dienstverlening verder te verbeteren en uit te breiden. Daarnaast is ook deze locatie zeer goed te bereiken door de directe uitvalswegen op steenworp afstand zoals de A2 en de A59. Mocht de afstand voor jou een probleem zijn, zijn wij natuurlijk altijd bereid om naar jou toe te komen! 

Helaas, wegens de corona en enige vertraging in de verbouwing, hebben we tot op heden geen opening kunnen plannen. Zodra dit mogelijk is, nodigen we je graag uit om een kijkje te komen nemen, onder het genot van een drankje en een versnapering. Hierover volgt later meer!

Nieuwe collega per 1 september as.

Zoals hierboven al kort vermeld gaan wij ons team uitbreiden. Met trots kunnen wij mededelen dat per 1 september as. onze nieuwe collega Jacqueline Elings gaat starten als salarisadministrateur. Jacqueline zal op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag werkzaam zijn en voor een aantal klanten het vaste aanspraakpunt worden.

Mailadres mutaties/vragen salarisverwerking

Aangezien het team van Salaris Voor Jou uitgebreid wordt, hebben we ervoor gekozen om te werken met een gezamenlijk mailadres voor alles mutaties/vragen omtrent de salarisverwerking. Op deze manier waarborgen wij onze continuïteit doordat alle collega’s in deze mailbox kunnen en op de hoogte zijn van wat er speelt. Wij zullen intern de mails onderbrengen bij jullie vaste contactpersoon. Daarom het verzoek om vanaf 1 september as. het mailadres [email protected] te gebruiken voor alle vragen en mutaties.