Elke werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 073 - 20 32 017 info@salarisvoorjou.nl

Aangenaam!

Wij zijn een jong en enthousiast team met een passie voor salarisadministratie. Graag horen we ook wie jij bent.

“Digitaal samenwerken maar toch persoonlijk contact”

Aldus Ellen de Mol

Hi, ik ben Ellen

Als specialist met jarenlange ervaring heb ik in 2018 de stap genomen om als ondernemer het avontuur aan te gaan. Net als elke ondernemer die de stap zet voor zichzelf te beginnen, heb ik een passie voor mijn vakgebied. Ik voel me betrokken bij de ondernemers voor wie ik werk. Het meedenken, adviseren en afleveren van nauwkeurig werk vind ik erg belangrijk.

“Deskundigheid, passie voor het vak en persoonlijke benadering” noemen onze klanten als ze Salaris voor jou omschrijven. Wij willen toegevoegde waarden zijn voor iedere klant en streven naar een langdurige samenwerking. Samen met mijn team staan wij klaar om de volledige salarisadministratie uit handen te nemen!

Wat onze klanten zeggen

Lunchroom ’t Onderonsje

“Ik ben heel erg tevreden! Een goede kwaliteit qua aanbod en begeleiding. Ik beveel het iedereen aan!”
– Claudia Klomp – 

Boekhoudprofs

“Onze samenwerking met Salaris voor jou is simpelweg uitstekend! Ellen zorgt dat de salarisadministratie voor onze klanten gladjes loopt en we hebben daar zelf bijna geen omkijken naar. De software werkt erg fijn en biedt veel mogelijkheden. Salaris voor jou maakt de all-in prijs ook echt waar: we hebben nog nooit een factuur gekregen voor extra werkzaamheden. Onze klanten zijn erg blij met de samenwerking en wij ook!
– Erwin Schouten – 

J&L administratie en advies

“De persoonlijke aandacht die we bij Salaris Voor Jou krijgen is één woord ’top’! Een professionele, uitstekende, 24/7 dienstverlening met veel kennis in huis. We zijn erg tevreden over deze samenwerking en/of ontzorging.”
– Yvonne van der Venne – 
 

 

Wist je dat Salaris voor jou, Nmbrs Certified Professionals in dienst heeft?

Hierdoor houden we onze kennis up-to-date en zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

 

Ontdek hoeveel tijd en geld jij kunt besparen met je loonadministratie?