Elke werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 073 - 20 32 017 info@salarisvoorjou.nl

Met onze innoverende software bieden we tijdsbesparing en gemak.

Per klant wordt gekeken naar de beste werkwijze en een inrichting op maat.

Salarisdocumenten

Online heb je 24/7 toegang in de beveiligde omgeving tot je salarisdocumenten, zoals de loonstroken, betaalbestanden, loonaangiftes, journaalposten en standenregisters. Maar ook allerlei HR rapportages zijn maandelijks beschikbaar. Alle documenten kun je online raadplegen maar natuurlijk ook downloaden in verschillende formats zoals PDF en Excel.

Gratis app

Je salarisstrook raadplegen, verlof aanvragen en zelfs een declaratie indienen, daarvoor kun je gratis gebruikmaken van de mobiele app voor Android en iOS apparaten. Het aanbieden van een app voor smartphone en tablet zorgt ervoor dat je medewerkers veel eerder hun verlof aanvragen en/of hun declaraties indienen. Een declaratie indienen kan bovendien inclusief een foto van het bonnetje.

Digitaal personeelsdossier

In het digitale personeelsdossier kun je per medewerker documenten uploaden. Je kunt documenten een duidelijke omschrijving, een ingangsdatum en zelfs een vervaldatum meegeven. Op de vervaldatum kun je een automatische signalering instellen. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld het personeelshandboek eenvoudig online te zetten en deze voor alle medewerkers beschikbaar te stellen.

Koppelingen

Door het werken in de cloud is Nmbrs eenvoudig te koppelen met andere online applicaties. Zo kan er bijvoorbeeld een koppeling met verschillende boekhoudprogramma’s worden gemaakt, zodat de journaalposten automatisch worden ingelezen. Klik hier voor de mogelijke koppelingen.

Verzuimregistratie

Houd de verzuimmeldingen en het verloop van je zieke medewerker bij met de volledig geïntegreerde verzuimregistratie én je voldoet aan de Wet Verbetering Poortwachter. Afhankelijk van de ARBO dienst waar je een contract mee hebt afgesloten, is het zelfs mogelijk deze mutaties automatisch aan hen door te geven.

Verlofregistratie

Via het digitale personeelsdossier kunnen de medewerkers hun verlofaanvraag indienen en hun saldo raadplegen. Installeer de gratis app en je kunt direct altijd en overal je verlofsaldo inzien en aanvragen.

Overstappen naar Nmbrs?

Wil of ga je overstappen op de software Nmbrs? Onze consultants helpen je hier graag mee. Met onze jarenlange Nmbrs ervaring kunnen we zorgen voor de juiste inrichting en implementatie van A tot Z.

“Het scheelt mij  enorm veel tijd & moeite!”

Wat vinden onze klanten?

Door onze salarisadministratie uit te besteden aan Salaris voor jou hebben wij hier zelf geen omkijken meer naar. Wij maken gebruik van verschillende modules waarmee we veel tijd en papierwerk besparen. Alles is digitaal vastgelegd en erg makkelijk terug te vinden. Door persoonlijk contact met onze vaste contactpersoon is de samenwerking erg prettig.

 

Ontdek hoeveel tijd en geld jij kunt besparen met je loonadministratie?